Ukratko

Prvobitni „RAPIDHOSTER“, web hosting provajder koji je na tržištu od 2007. postaje „DUKA hosting“ (04.09.2012.) i unapređuje postojeću ponudu Web hostinga i srodnih usluga. Godine iskustva u ovom poslu su nam dale podstrek za napredovanje i održavanje kvaliteta usluga, a to je ono što su, između ostalog, prepoznali naši korisnici koji su pretežno iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Naši serveri se nalaze u datacentru u Holandiji, na mrežno i energetski redundantnoj infrastrukturi koju potpuno kontrolišemo. Ta činjenica obezbeđuje dodatnu sigurnost za usluge koje pružamo. Obraćamo pažnje na detalje pri instalaciji, podešavanju i kasnijem održavanju, a sve to uz korišćenje sofisticiranih tehnologija koji su trend u Web hosting industriji, vrhunskim serverima za najbolji kvalitet.

Trudimo se da da ne bude nerešivih problema. Naš iskren i fer pristup prema korisnicima, test period, mogućnost povraćaja novčanih sredstava u roku od 30 dana i garancija za uptime 99.9 %  su garant da ne možete napraviti grešku ukoliko izaberete nas.

Informacije o kompaniji

Ime pravnog lica: DUKA HOSTING PR VLADIMIR DUKA (BEOGRAD)

Opis delatnosti: 6311 – Obrada podataka, hosting i sl.

MB: 65741610

PIB: 111915439

Garancija povraćaja novca

Ukoliko iz nekog razloga nismo ispunili vaša očekivanja, u svakom trenutku možete zatražiti povraćaj sredstava, bez pitanja zašto.

Bezbrižna platforma za rast

Od malog sajta sa par hiljada otvaranja godišnje do višemilionskog auditorijuma. Skalabilnost po pristupačnim uslovima.