Ukratko

Prvobitni „RAPIDHOSTER“, web hosting provajder koji je na tržištu od 2007. postaje „DUKA hosting“ (04.09.2012.) i unapređuje postojeću ponudu Web hostinga i srodnih usluga. Godine iskustva u ovom poslu su nam dale podstrek za napredovanje i održavanje kvaliteta usluga, a to je ono što su, između ostalog, prepoznali naši korisnici. Naši korisnici su pretežno iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Naši serveri se nalaze u datacentru u Holandiji, na redudantnoj i energetskoj mrežnoj infrastrukturi koju potpuno kontrolišemo. Ta činjenica obezbeđuje dodatnu sigurnost za usluge koje vam pružamo. Koristimo brendirane DELL servere za optimalan kvalitet.

Trudimo se da da ne bude nerešivih problema. Naš iskren i fer pristup prema korisnicima, test period, mogućnost povraćaja novčanih sredstava u roku od 30 dana i garancija za uptime 99.9 %  su garancija da ne možete napraviti grešku ukoliko izaberete nas.

Informacije o kompaniji

Ime pravnog lica: DUKA HOSTING PR VLADIMIR DUKA (BEOGRAD)

Opis delatnosti: 6311 – Obrada podataka, hosting i sl.

MB: 65741610

PIB: 111915439

Garancija povraćaja novca

Ukoliko iz nekog razloga nismo ispunili vaša očekivanja, u svakom trenutku možete zatražiti povraćaj sredstava, bez pitanja zašto.

Bezbrižna platforma za rast

Od malog sajta sa par hiljada otvaranja godišnje do višemilionskog auditorijuma. Skalabilnost po pristupačnim uslovima.