pricing image
Brzi SSD prostor
Ukupno sajtova
Mesečni saobraćaj
Email adrese
MySQL (5.7/10.3) baze
PHP selektor
SSL uz sve domene
WordPress na klik
24/7 tehnička podrška
cPanel + CloudLinux
Sigurnosna kopija (Backup)
Zaštita
Besplatna migracija
RAM
CPU
Aktivni procesi
IO / IOPS
Shell pristup
Email saobraćaj
Email web interfejs
SpamExperts
Email saobraćaj po satu
Webserver
Uptime garancija
Cache
Webp podrška

Web hosting je prostor na internetu koji za svrhu ima da omogući stabilno funkcionisanje vašeg web sajta i ostalih servisa kao što su Email. 

Domen je ime na internetu, to je adresa sajta koja se sastoji od skupa karaktera i brojeva i završava se sa ekstenzijom (com, net, rs, ba, biz i sl…).  Domen se spaja sa Web hosting paketom putem parametara – DNS nameservera. Domen je zapravo uprošćena IP adresa.


Ako je internet jedan veliki grad, domen je ulica, ekstenzija domena broj ulice, plac koji imate je hosting, a sajt je kuća.

Predznanje nije neophodno međutim potrebno je određeno iskustvo za shvatanje svih funkcija. Odmah po aktivaciji hostinga, od nas dobijate Email sa parametrima za pristup cPanel-u. cPanel je najpopularnija platforma odnosno hosting panel za upravljanje hosting nalogom, te je vrlo jednostavan i logičan za korišćenje. Na par klikova možete instalirati WordPress koji je prilagođen i za napredne i za korisnike koji tek kreću u web vode. Takođe kreiranje Email adrese je prilično jednostavno, dostupno u svega par klikova.

Ukoliko želite osnovnu web prezentaciju i mogućnost kreiranja nekoliko Email adresa naša preporuka je da krenete sa početnim paketom – START web.

Ako imate registrovan domen biće potrebno da usmerite na parametre (DNS nameserveri) koje ćemo vam poslati pri aktivaciji hosting paketa. Vrlo je jednostavno, a ako zatreba pomoć, rado ćemo pomoći.

Migracija sa drugog hosting provajdera je besplatna uz bilo koji paket koji zakupite kod nas, ne morate razmišljati o tome, samo nam se javite i naš tim će odraditi transfer podataka u dogovoru sa vama i u najpogodnijem terminu.

Da, instalira se automatski i veoma jednostavno kroz cPanel za manje od 1 minut. Ako ne želite da to radite, možete nas kontaktirati da instaliramo i osiguramo WordPress za vas.

Naš Web hosting nije samo Web hosting već i Mail hosting. Uz sve pakete omogućujemo jednostavno kreiranje email adrese kao što je npr. info@vasafirma.com. Moguće je pristupati kroz webmail, gmail i sve email klijente koji podržavaju pop3 i IMAP saobraćaj (npr. Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird).

Možete platiti na tekući račun u Srbiji ili Bosni i Hercegovini. Takođe i na devizni račun, a tu je i prihvatanje Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Dina platnih kartica, bez provizije.

U svakom trenutku možete povećati ili smanjiti vaš web hosting paket. Ukoliko povećavate plaćate samo razliku do kraja plaćenog perioda.

Naši Web hosting serveri se nalaze u Holandiji, u energetski i mrežno redudantnom datacentru u Meppel-u. Holandija se pokazala kao jedna od najboljih lokacija za korisnike iz Evrope.

CPANEL WEB HOSTING

UZ SVE PAKETE DOBIJATE

NVME prostor

Brži od SSD - NVME diskovi u hardverskom RAID-u garantuju najbrži mogući pristup svim podacima na vašem hostingu.

WordPress na jedan klik od vas

Krajnje prosta instalacija WordPress-a za svega 60 sekundi, potpuno automatizovano. Jednostavno ažuriranje plugina, tema...

cPanel hosting panel

cPanel na najboljem i posebno prilagođenom operativnom sistemu za web hosting potrebe – CloudLinux sa naprednim dodacima.

PHP verzija po želji

Moguće birati PHP verziju počev od 5.3 do najnovije 8.2. Uz to moguće je kontrolisati PHP ekstenzije, funkcije i parametre.

Zagarantovani resursi i izolacija

Osim što imate neograničenim saobraćaj, CloudLinux platforma pruža maksimalnu izolaciju sopstvene resurse (RAM, CPU, EP...).

Zaštita u realnom vremenu

Malware zaštita vrši aktivno skeniranje vašeg hostinga u realnom vremenu te blokira neautorizovane pristupe štiteći vaš sajt.

Garancija dostupnosti

Potpuna hardverska i mrežna redundantnost omogućuje najmanje 99.97% uptime.

Sigurnost i brzina

Brza reakcija tehničkog tima, brz sajt, siguran sajt, sigurni podaci.

Posvećena podrška

Dokazana posvećenost klijentu kroz višedecenijsko iskustvo.

Garancija povraćaja novca

Ukoliko iz nekog razloga nismo ispunili vaša očekivanja, u svakom trenutku možete zatražiti povraćaj sredstava, bez pitanja zašto.

Bezbrižna platforma za rast

Od malog sajta sa par hiljada otvaranja godišnje do višemilionskog auditorijuma. Skalabilnost po pristupačnim uslovima.