Poboljšani paketi i plaćanje platnim karticama

Sa prvim danima aprila redizajnirali smo naš web sajt i poboljšali ponudu Web hosting paketa. Cloud resursi na paketima su povećani i do 70%, a cene su ostale iste. Novost je i da PRO i EXPERT paketi sada imaju Terminal (Shell i GIT, kao i Remote MySQL podršku).

Postojeći korisnici su automatski dobili povećanja, ujedno želimo da se zahvalimo našim korisnicima za 12 godina poverenja.

Desila se i promena pravnog subjekta, kompanija je preseljena u Srbiju. Za naše korisnike iz Bosne i Hercegovine (kojih je 40%) sve ostaje kao i do sada, osim što dobijate nove mogućnosti plaćanja računa.

Dakle, svi korisnici od 06.04.2020. imaju mogućnost plaćanja platnim karticama Visa, MasterCard, Maestro, Dina, American Express i to bez provizije i veoma jednostavno kroz korisnički panel.

Ne zaustavljamo se na ovome, ubrzo možete očekivati i VPN ponudu, profesionalnu Mail hosting ponudu te nove alate na cPanel-u (jedan od njih je i Process Manager).

Korona virus – vanredno stanje

Ovim putem želimo da obavestimo naše postojeće i buduće korisnike da se ne ustručavaju ukoliko nisu u mogućnosti izvršiti plaćanje, mi ćemo prolongirati koliko god to bude bilo potrebno.

Ukoliko vaš sajt ima veće opterećenje (zbog više poseta) slobodno se javite i povećaćemo besplatno paket do kraja vanrednog stanja.

Ostanite nam dobro!